Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΚΑΝΑΤΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ!!!!


Προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και την εταιρεία "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε." 

Κάνατε εσκεμμένα τραγικά λάθη πάλι όσο αφορά για τον Σταθμό Μετρό "Αγία Μαρίνα" που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνας, Κατσαρού και Κρήνης.

Είδαμε στο site το "Επέκταση προς Πειραιά" και διαπιστώσαμε τα εξής τραγικά λάθη:

Λέτε στις σελίδες 6-7 ότι "Οι 3 υπό κατασκευή επεκτάσεις προς Ελληνικό, Ανθούπολη και Χαϊδάρι (που δεν έχει ούτε ένα Σταθμό Μετρό!) και μετά λέτε για 7 συνολικά Σταθμούς με τον Σταθμό "Αγία Μαρίνα" να λέτε πρώην... Χαϊδαρίου!

Στις σελίδες 8-9 έχετε δύο φωτογραφίες και λέτε "Επέκταση της Γραμμής 3 Αιγάλεω-Αγία Μαρίνα (πρώην Χαϊδάρι!).

Στις σελίδες 12-13 κάνετε ακόμα ένα λάθος. Η επέκταση της Γραμμής 3... και στην παρένθεση με τους αντίστοιχους Δήμους βάζετε και το Χαϊδάρι που δεν έχει ούτε ένα σταθμό μετρό!

Αυτά τα λάθη που κάνετε τα θεωρούμε αισχρά, απαράδεκτα και προσβλητικά για μας που ζούμε και στους τρεις ομόγυρους Δήμους που ξέρουμε άριστα τα όρια των Δήμων μας! Είναι προσβολή! Είναι ένα ακόμα θανατηφόρο πισώπλατο χτύπημα εις βάρος μας!

Τα σωστά που πρέπει να γίνουν και να διορθώσετε είναι αυτά:

Στις σελίδες 6-7 ότι "Οι 3 υπό κατασκευή επεκτάσεις προς Ελληνικό, Ανθούπολη και Αγία Μαρίνα (που είναι περιοχή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας) και μετά λέτε για 7 συνολικά Σταθμούς με τον Σταθμό "Αγία Μαρίνα" που είναι στα εντός όρια του Δήμου Αγίας Βαρβάρας επί της Ιεράς Οδού και Αγίας Μαρίνας.

Στις σελίδες 8-9 έχετε δύο φωτογραφίες και λέτε "Επέκταση της Γραμμής 3 Αιγάλεω-Αγία Μαρίνα (Δήμος Αγίας Βαρβάρας).

Στις σελίδες 12-13 στην παρένθεση με τους αντίστοιχους Δήμους να αφαιρεθεί το Χαϊδάρι γιατί η Αγία Βαρβάρα όπως ξέρετε έχει δύο Σταθμούς Μετρό: τον Σταθμό Μετρό "Αγία Μαρίνα" που είναι έτοιμος να λειτουργήσει και τον Σταθμό Μετρό "Αγία Βαρβάρα" που είναι υπό κατασκευή.

Η επιστολή που σας στείλαμε θα δημοσιευτεί σε όλα τα site και blogs για να ενημερωθούν οι Έλληνες πολίτες τα τραγικά λάθη σας και τα σωστά που λέμε εμείς και με αποδείξεις που πρέπει να διορθώσετε εσείς.

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου