Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΚΟΜΑ...


Προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και την εταιρεία "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε." 

Δεν είδαμε ακόμα που λείπει...

Στην "Επέκταση προς Πειραιά"  δεν είδαμε την σχεδίαση του έργου του Σταθμού Μετρό "Αγία Μαρίνα" που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και την χωροθέτηση του Σταθμού Μετρό "Αγία Μαρίνα" που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας που περικλείεται από την Ιερά Οδό και επί των οδών Αγίας Μαρίνας, Κατσαρού και Κρήνης που βρίσκονται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Όπως βλέπετε ούτε τολμάτε να κάνετε αυτά γιατί θα αποκαλυφθεί η αλήθεια (που δεν συμφέρει σε σας στην εταιρεία) ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και ο Δήμος Χαϊδαρίου δεν έχει ούτε ένα Σταθμό Μετρό!

Και αυτή η ηλεκτρονική επιστολή θα σταλεί σε όλα τα site και blogs για να δουν ποιοι είστε και ότι δεν κάνετε σωστά την δουλειά σας που πληρώνεστε πολλά εκατομμύρια ευρώ για να παραπληροφορείτε τους Έλληνες πολίτες!

Ενώ εμείς ως ομάδα Δημοτών δεν πληρωνόμαστε πουθενά και κάνουμε πολύ καλύτερη δουλειά από σας γιατί έχουμε όλα τα απαραίτητα ντοκουμέντα και ενημερώνουμε σωστά τους Έλληνες πολίτες κάτι που εσείς στην κατασκευαστική εταιρεία και στο Υπουργείο Ανάπτυξης δεν έχετε τα προσόντα να κάνετε σωστές ενέργειες.

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου