Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΚΑΝΑΤΕ KAI ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ!!!!


Προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και την εταιρεία "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε." 

Δείτε και άλλα τραγικά λάθη που κάνατε στο site σας, που κάνατε site παραπληροφόρησης... Για μας δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος. Υπάρχει από σας μια έντονη αρρωστημένη "Χαϊδαροπληξία" που προσπαθείτε με δόλο να αποδείξετε χωρίς ντοκουμέντα ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στο... Χαϊδάρι και να ξεγελάσετε τους Έλληνες πολίτες μόνο ψέματα! Δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι το Χαϊδάρι δεν έχει ούτε ένα Σταθμό Μετρό! Αν δεν το έχετε καταλάβει θα πρέπει να σας κοιτάξει όλους σας ψυχίατρος! Στο Χαϊδάρι για την περίπτωση της "Χαϊδαροπληξίας" που σας δέρνει όλους σας υπάρχουν το ΨΝΑ στο Δαφνί και το Δρομοκαϊτειο για να συνέλθετε! Πάντως μην ανησυχείτε δεν θα βρείτε κανέναν Σταθμό Μετρό στο Χαϊδάρι...

Δείτε και νέα τραγικά σας λάθη...

Eκεί που θα κάνετε κλικ στο “Κατασκευή Μετρό Αθήνας” θα κάνετε κλικ στο "Αγία Μαρίνα".

Θα δείτε:

Υπήρχε στο Αγία Μαρίνα μια παρένθεση με το "Δήμος Αγία Βαρβάρα" και ήταν γραμμένο “Αγία Μαρίνα” (Δήμος Αγίας Βαρβάρας). Η παρένθεση αυτή δεν υπάρχει που γράφει Δήμος Αγίας Βαρβάρας που βρίσκεται ο συγκεκριμένος Σταθμός Μετρό! Την εξαφανίσατε!

Στην συνέχεια όταν κλικάρετε στο "Αγία Μαρίνα" βλέπατε πρώτα ότι ο Σταθμός Μετρό “Αγία Μαρίνα” βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Υπήρχε το σωστό κείμενο που είναι αυτό...

τις 20 Φεβρουαρίου 2006 υπογράφηκε η σύμβαση για την πρόσθετη επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό κατά 1,5 χλμ., με την προσθήκη ενός ακόμα Σταθμού στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας και ενός αμαξοστασίου στην περιοχή του Ελαιώνα. Με το έργο αυτό η Γραμμή 3 του Μετρό της Αθήνας επεκτείνεται ακόμη περισσότερο στη Δυτική Αθήνα, φθάνοντας πλέον στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας (Δήμο Αγίας Βαρβάρας)".

Το δόλιο λάθος της εταιρείας... 

Ήταν που αφαιρέσατε και εξαφανίσατε "με την προσθήκη ενός ακόμα Σταθμού στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας" και βάλατε "με την προσθήκη ενός ακόμα Σταθμού στο σημείο όπου συναντώνται τρεις Δήμοι, της Αγίας Βαρβάρας, του Αιγαλέω και του Χαϊδαρίου" χωρίς να λέει ότι ο συγκεκριμένος Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Αυτό δεν σας αρέσει να ακούγεται σε σας στην κατασκευαστική εταιρεία γιατί θέλετε να λέτε με δόλο ότι ο Σταθμός Μετρό 'Αγία Μαρίνα" είναι του... Χαίδαρίου (!) και να λέει με δόλο ότι είναι πρώην Χαϊδάρι!

Και δείτε πως τροποποιήσατε το κείμενο εσείς η κατασκευαστική εταιρεία για να μην καταλάβουν οι Έλληνες πολίτες ότι ο συγκεκριμένος Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας! 

"Στις 20 Φεβρουαρίου 2006 υπογράφηκε η σύμβαση για την πρόσθετη επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό κατά 1,5 χλμ., με την προσθήκη ενός ακόμα Σταθμού στο σημείο όπου συναντώνται τρεις Δήμοι, της Αγίας Βαρβάρας, του Αιγαλέω και του Χαϊδαρίου, και ενός αμαξοστασίου στην περιοχή του Ελαιώνα. Με το έργο αυτό η Γραμμή 3 του Μετρό της Αθήνας επεκτείνεται ακόμη περισσότερο στη Δυτική Αθήνα, φθάνοντας πλέον στο Σταθμό ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ.".

Εσείς η εταιρεία "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε." κάνατε αυτές τις ύπουλες ενέργειες και μας προσβάλλετε ξανά και να υποτιμήσετε ξανά την νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών!

Εμείς όμως για κακή σας τύχη έχουμε όλα τα αληθινά ντουκουμέντα που δείχνουν ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνας, Κατσαρού και Κρήνης.

Και το χειρότερο για σας είναι ότι δεν ξέρετε καθόλου τα όρια των τριών ομόγυρων Δήμων και κάποιοι από σας δεν μένουν σε κανέναν από τους ομόγυρους Δήμους.

Και αυτή η ηλεκτρονική επιστολή που σας στείλαμε θα την στείλουμε σε όλα τα site και blogs για να δουν το πραγματικό σας ποιον που είναι πολύ αισχρό, επικίνδυνο και άκρως ρατσιστικό απέναντι σε μας και σε όλους τους Έλληνες πολίτες!

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου